Pages

Wednesday, 30 January 2013

Aku memang camni...

Posted by Jade at 16:52
Assalamualaikum..


Jadi setelah berpikir berkali kali, memang sahlah aku memang cam ni. Banyak benda dan bukti dah. Memang sah. Boleh juga dikatakan sebagai habit. Why so serious, dude?

Apakah yg "cam ni" tueeww??? Ooh yeah...
 Aku suka utk tidak menyukai lantas baru menyukai. eh! ayat apakah yang aku sedang gunakan ini? Dasar gagal bm!

Cam ni arr weyy! Aku mesti tak suka something tp last2 b'tukar jd suka. uolls prasan x psal ceghita Merlin yg aku suka sgt tu? At first kn aku x suka benda tu.

                                                  Yes! I'm talking about this Merlin.


Mcm tu jugak bila b'tukar ke skolah baru. Ceh! macamlah aku dah berpindah di berpuluh puluh skolah. 3 jak pon. At first, membenci bagai nak rak, bila dah tamat skolah bru dok teringat ingat skolah. Poyo kan.

Begitu juga dgn colour. Dulu kemain benci merah, kelabu taik anjing tapi sekarang jadik one of my favourite pulak.




 Ah! Kau memang cam ni. Sudahlah tidak tetap pendirian, malah suka membuli lagi. Emang dasar hahaha oh ok tak lawak langsung. Selain itu (cikgu ckp kalau letak penanda wacana, ayat jadi lagi sedap. Nyumm, nyumm), aku juga suka menyukai benda but in the end, bertukar benci pula. Sungguh tidak relevan bukan? Tapi, dah AKU MEMANG CAM NI..




Sekian sahaja entry hari ini. semoga anda sihat dan gembira selalu. Jangan lupa mengajak rakan sebaya dan sehabat handai anda utuk membaca blog ini. Mari kita bantu membantu sesama kita. Muahahaha... Kalau tak suka, tak apalah. Aku delete blog ini. Ok! this is not fair.



Sekian...
Happy reading and thank you!





0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting