Pages

Wednesday, 2 January 2013

Awesomeness that I can't denied!

Posted by Jade at 01:33
 Annyeonghaesaeyeo!



Eh! Knp tiba2 speaks in Hangul ni? Sebnrnya aku sje je nak ambik mood korean2 ni.. Well, saya merupakan peminat tegar (bukan si Tegar pengamen cilik ko subang tu!) K-pop! Tolong jangan kutuk saya kerana meminati K-pop! I am innocent.

Today..kome nak story siket about South Korean acoustic fingerstyle guitarist yg tgh glamer di abad ini. Ceh! Ayat nak hiperbola je aku nih! Bayangkan...si Sungha Jung yg baru berusia 16 tahun ni (was born on 2nd Sept 1996) has over 17 million views, more than 1, 160, 000 and 604 million video views dlm channel youtube dia pd tahun 2012. This is what we call ohsem!










Nak tgok ke'ohsemness' dak sungha ni sila klik this link. Ni video dia main lagu Gangnam Style.



                                           (Psy) Gangnam Style - Sungha Jung



Awesome kan!

Enjoy! ;)


*p/s: aku pun kipas susah mati die hard fan of guitar!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting