Pages

Wednesday, 16 January 2013

Ending yang SEDIH! :(

Posted by Jade at 00:40
Assalamualaikum...





Ari tu aku tengo ceghita The Adventures of Merlin season 5, final episod. Angpa penah tgok tak cite Merlin ni? Alah..yang ni...







Ceh! Aku dulu kalo tekan info nak tgok crita apa yg tgh main kat diva universal tu, kemain lagi aku sombong dengan si Merlin ni. Time tu bru season 1 kot, dahla episod dia back to back. Ada 1 ari tu, aku tgok je laa crita ni, aku pun terus menghina malah mencaci crita ini sambil mulut terkumat kamit seperti membaca mantera sahaja lagakku. Punyala sombong.

"what the heck punya crita ni?" aku berkata dengan sombong dan takbur. terus aku tukar channel. "Tgok csi Miami lagi best, ada Jonathan Togo. Muakaka!". 

Pastu hari2 lain pun bgtu jugak, asal aku tekan info je, ada je si Merlin d info tu. Puii! Tak guna kau Merlin, asek ada disaat aku x perlukan. Apakah?


Kwn aku pun ckap, Merlin ni best, tapi aku bidas kata2nya, Crita cm bang***. Tak best,zaman dulu2,hero tak hensem,heroin buruk and semua laa..siap ada dragon besar gedabak lagi. Punya tak best. Benci.


Malang tidak berbau, satu hari aku tertengok Merlin season 4. 


I LOVE MERLIN

Pui! Benarla kata org2 tua, tak kenal maka tak cinta. atau yg lebih tepat lg untuk aku, benci bertukar cinta. Argh! Aku benci bila mengenangkan bhwa aku akan mengiakan pepatah ini. Tak gune.


Yes! I really love the Hero!!



" In a land of myth, and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young man. His name... Merlin!"








Aku suka jugak dgn Morgana. Dia sangat Canteekkk!!



Modread!




Gwen and Arthur. (Should I type King Arthur and Queen Guinevere?)


I admitted! The ending was sad. Aku suka ceghita cenggini. Pasal friendship despite of love story yg disgusting nowadays. Sedih tgok Merlin nanges. Comel! Eh! silap..sayu bhai! After all usaha yg dia buat utk selamatkan arthur. Well, kita x bleh lwan takdirkan. Cess! Ini cuma cerita! But! it's totally true. Life didn't turn out as we plan.. Huh! they have a strong bond (bukan covalent bond or james bond! Bukan! Bukan!)
Eventhough Arthur slalu treat Si Merlin buruk2.

Merlin, can u be my friend? Ahaks! Bimbo.

  R.I.P
                                                                        

Aku pun nak nanges gak time tgok Merlin nanges. Tapi aku tahankan je la. Agak2 arr weyy aku nak nanges! Malu seyhh Merlin nampak aku tgah nangis. Cis! Disaat genting ini aku sempat lg buat lawak yg x lawak. Tak lawak ok!

Oh! Dear director, tolonglah adakan season 6,7,8,9,10......for The Adventures of Merlin. Huhu..




 I'm gonna miss you, darl! Eh! dia oghang british laa!
               Oh! ok.. I will miss you. (*muntahhijau*)


                            

Sekian...
Happy reading and thank you!





*p/s: jangan benci2, nanti lama2 jadi suka. :)




0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting