Pages

Saturday, 5 January 2013

Awas!

Posted by Jade at 00:57
 Assalamualaikum..


#Ini entry bukan pasal signboard AWAS atau kumpulan AWAS (RL)


tiba-tiba aku terpikir, Eh! aku ada personality disorder kerrr? sambil hentak hentak kaki tanda protes terhdap takdir.. Aish..sebenarnya tak ada. Aku asja menyerabutkn kpla otak aku dgn soalan mudah sbgni sbgai tanda warning kpd pembaca belog (kalau ada yg bca) bhwasanya belog ini mungkin akan mengandungi bhsa2 kesat, penggunaan grammar ke laut, tatabahasa ke ntah apa apa, gata ganti diri yg agak kasar, ayat yg agk &)(%$# (beeeepp), menganjing orang dan yg paling kritikal apbla penjodoh bilangan yg x betul.. haa
Bukannya apa, semakin tak betul otak, semakin mengarut entry. Tu hipotesis pertama. Semakin aku mengarut, semakin takde orang baca entry aku. Hipotesis kedua. Kesimpulannya, otak tak betul menyebabkan takde orang baca entry sebab aku mengarut. Bahahaha!

See..tgok spelling aku. Shortform bagai, kalau cekgu bm aku nmpak ni, maunya ditendangkan blakang aku ni.    Aish..*sigh*
See(skali lg) aku tulis see dan tgok bersma sdangkan kedua2 prktaan membwa maksud yg sma. Apa sbnrnya yg aku karut ni??

Sekali sekala menggunakan bahasa sastera best jugak. Mungkin akan diterapkan dalam entry yang akan datang. Teehee...


Ok! habit mencarut smakin menjadi. Sebelum mnular, lebih baik dtamatkn  (as soon as possible) sahaja entry tak penting ini.

lu olang tau x? Guwa rasa ohsem bila guwa letak "*p/s" diakhir entry guwa. wkwkwk


*p/s: BAHASA JIWA BANGSA. 1 MALAYSIA.


Sekian...
Happy reading and thank you!




0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting