Pages

Friday, 10 May 2013

Birthday : I'm already 19 ~~~~~~

Posted by Jade at 07:30

Assalamualaikum...


(Entry Ni sepatutnya publish on 7th April. Tapi aku lupa. So anggap je la today is 7th April. K)


Hello...hi! Memandangkan today is my birthday, so I wanna tell uolls about some fun facts about Happy Birthday Song. tibatiba




Some fun facts about Happy Birthday:
  • Happy Birthday was written by 2 sisters from Kentucky named Mildred and Patty Hill.
  • The original song is called 'Good Morning to All', it was used to greet the children of the school where the sisters teached .
  • The actual lyrics 'Happy Birthday to You' appeared for the first time in a book in 1924. Radio and television started picking up the song and that's how it got famous.


And this!


The guitar chords and lyrics for 'Happy Birthday':


C                 G         
Happy birthday to you
                  C
Happy birthday to you
                       G  F
Happy birthday to dear name
F     C        G  C
Happy birthday to you


Cara strumming




HAri tu aku tiba - tiba nak tahu pasal guitar chords untuk lagu happy birthday ni, tu la aku search dan masukkan dalam entri, mana tahu korang nak main gitar sambil nyanyi happy birthday untuk mak abah korang ker, baru arr romantik sikit! 



Aku tak kisah pon kalau birthday family aku ingat birthday aku ke tidak. Haha..sebab nanti aku jugak yang kempen-kempen, " eh hari ni ada orang birthday la', " birthday along! birthday along!' (my nickname kat rumah adalah along walaupun aku bukan anak pertama, aku anak keenam. hihikhik..)


Teringat dulu time sekolah, masa birthday aku, my bestfriend mesti bagi hadiah. Wuwuwuwu... Terima kasih laa yaa genk! hehe



jomlah lah celebrate dengan aku, aku pon tengah boring ni





















Happpy reading and thank you!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting