Pages

Wednesday, 8 May 2013

Random Post: Widget

Posted by Jade at 14:29
Assalamualaikum and hello readers!




Just a random post. Actually I'm in a dilemma. Cewah!
Saya sebenarnya nak tambah widget kat dalam blog saya yang tak seberapa cute ni. Tak cute pun sebenarnya. Tapi saya tak tau nak tambah widget apa. Jeles weh saya tengok widget blog orang lain. Cantik, cute dan ohsem. Saya pun nak ohsem jugak! Nanti kalau saya tambah, serabut pulak.nanti lambat pulak nak loading, lagi satu hal. Ceh! Ape ade hal, tak payah tambahlah. Err! Saya nak tambah jugak. Sebab saya tengok blog ni dah macam blog togel. Ngehehehe... Jadi, nak tambah atau tidak??






Cerita lain, hari tu titeww ada ambil gambar bunga orkid. Shayer shuker orkid nauu! Chantekk. Then, saya edit laa sikit. Lagi shatu, shayer shuker edit gambar nau! Eishh..yang kau bernada gedik ni apasal Asffa, tampar mau? Err!



Inilah Cik Orkid tersebut.
Pss! Letak watermark bagai. Perasan lettew ada orang nak plagiat. Puii! Hehe.

Saya ambil gambar ni guna camera handphone ja pon. Lupa reduce noise sikit. Ciss! Korang kalau salah aku, nampak je kan? Kuman di pulau Maldives korang tak nampak pulak.






Ni pun saya edit. Eh! Tak, tak. Saya TERtipu korang. Ini cartoon favourite titeww sebenarnya. Haa? Nak gelak? Ko caci maki dan hina sekali pun aku tak kisah, yang penting saya suka cartoon ini.




And, at the end of the post, korang baru sedar yang sebenarnya saya buat random post ni hanyalah kerana ingin mengupdate blog ni. Asalkan ada entri.








p/s: perasan tak aku guna saya dalam entri ni?
p/ss: Happy reading and thank you!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting