Pages

Wednesday, 12 June 2013

Bila nak buat entri baru?

Posted by Jade at 19:45
                                                       Assalamualaikum






Dalam library, kelas bel cancel. Eh, perlukah aku bagitau semua itu?


Minggu Mds dah habis, best jugak MDS ni. Thank you kakak-kakak and abang-abang PM. Anda awesome!

And now, baru sekarang aku dapat update post. Tu pun dalam keadaan tergesa-gesa. Kejap lagi bas dah datang. Library dengan kolej kediaman jauh nauu! Uoll nak tau, ceh cam gempak an.
 Aku masih tak berjaya nak buat wireless application. Aku hanya boleh online kat library. So, confirm lah aku tak blogwalking kat blog kalian. Maafkan saya! Comment yang dah lama pun baru publish tadi. Sigh..

Lepas ni, aku tak tau pulak bila nak online lagi. Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Ok, peribahasa tak ada kaitan.



View dari bilik kuliah.





Sempat lagi snap gambar kat dalam lift.
Caption : Cumil gia sa?



p/s: nanti aku blogwalking blog kalian. But not for now. Mianhaeyo!

2 comments:

Aniq Bukhary on Wednesday, June 12, 2013 said...

Menyempat lg dalam lif ya.. hehe

Asffa on Thursday, June 13, 2013 said...

nyiaahaha!...itu harus..:p

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting