Pages

Tuesday, 29 October 2013

Bukan Senang nak Senang

Posted by Jade at 15:30
Assalamualaikum....



Aku hampir terlupa yang aku ni ada blog. Hari tu aku ada janji nak tulis pasal latihan yang aku cakap di entry yang ini kan. Begini kisahnya....


Pada 16 oct yang lalu, pagi2 lagi aku dah bertolak ke kota kinabalu untuk menjalani latihan intensif bakal komander (libk) siri 24. Sapa-sapa student uitm taulah komander tu apa kan. Kami mendaftar pada 17 0ct and the story begin...


Sapa yang dah jadi komander tu taulah macam mana rasanya jadi bk. Bukan senang nak senang. Bukan senang nak jadi komander rendah muda. Latihan ni diadakan selama 10 hari. Best dan seksa dan best! Hahaha...



Hai! Saya Komander Rendah Muda Nurol Asffarinah.
Aku tak sanggup nak letak gambar muka aku. Nanti korang tekan butang unfollow pulak. lol


Aku tak berani nak letak gambar aku wey, terlalu huduh untuk tatapan umum. Muka hitam berkilat macam lepas kena kiwi. Orang nak ngorat pon tak jadi. Sobs..sobss...


Wah! Pendek pulak entry kali ni, teringin jugak nak buat entry lagi pendek, ringkas, tepat dan padat. Lain kali laa kan. Sekarang aku tengah cuti sem, ada masa aku post entry lagi. Kbai!





Happy reading and thank you!

3 comments:

Aniq Bukhary on Tuesday, October 29, 2013 said...

Komander Rendah Muda Nurol Asffarinah.. :)

Asffa on Tuesday, October 29, 2013 said...

Ya saya! Hehehe....:p

Blog Cik Marsya on Monday, July 21, 2014 said...

ehem.. do follow me..hehe

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting