Pages

Wednesday, 30 October 2013

Random Post : Tukar Template Lagi

Posted by Jade at 10:07
                                                     Assalamualaikum....





Aku tak suka warna kuning. Eh, sorrylah, awal-awal lagi aku telah menyatakan ketidaksukaan aku pada warna kuning. Sebab sebelum ni template blog ni warna kuning, aku pun tak sure kenapa aku pilih template tu. Gangguan ritma badan mungkin?



Lepas aku ternampak template blog kawan aku yang cute miut tadi, terus laju laju aku search cute template d google.Dasar manusia yang tak ingin melihat orang lain bahagia ka apa aku ni?! Then, terus tukar kpd yang sekarang ni. Tak cute pun.  Hahaha!


Sekarang aku masih bingung macam mana nak susun atur benda-benda dalam belog ni, nak buang sayang, tak buang menyemak. Arghh..membingungkan betul. Lantak laa kan..


p/s: aku rasa tak berguna betul post aku ni, nak tekan button delete tapi malas. Tekan publish je la kan. :p 




Happy reading and thank you!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting