Pages

Friday, 7 March 2014

Membebel #4

Posted by Jade at 11:02
Assalamualaikum..




teehee....lama tak membebel. Aku baru ingat aku ada belog. Kesian belog ni, terpinggir. Twitter kau layan pulak asffa. Ini sudah bias! Eh, lek lu..

Aku sekarang ni tengah pakai bedak sejuk. Bukan brand tanaka, ini kawan depan bilik aku punya bedak sejuk. Haha..datang2 bilik dia, mintak bedak..Apo daa.. I thing aku tak suka pasal bedak sejuk adala, bedak ni akan masuk mata bila kering. Mencik tau! 



bedak sejuk

Dulu mak aku selalu buat bedak sejuk. Pas tu jemur kat luar rumah. Aku ingatkan makanan. Nasib baik aku tak makan sbb takut kena marah. hehe..


_______________________________________________________________________



Yang kat atas tu cerita haritu, tapi aku saved kat draft, anggap je la hari ni adalah hari kejadian. Paham? Sekarang aku baru ada masa nak sambung. Ada benda penting yang aku nak share sebenarnya.


Aku nak bagitau uolls sekalian bahawasanya pertandingan wajadiri is just around the corner. This is my first time join wajadiri. Pertandingan ni agak besar jugak and sabah akan jadi tuan rumah untuk wajadiri kali ni.







Selama ni aku tak tau pun kewujudan pertandingan sebesar ni untuk pesilat-pesilat. Tak sangka dah terjoin pulak. This will be new experience for me. InsyaAllah team kami akan buat yang terbaik..


Esok pulak ada pertandingan kawad kaki (PERKAD) untuk bebudak part 1. Kami sebagai part 2 adalah penganjur PERKAD ni. Aku akan start busy mula dari ptg ni and maybe hingga malam. I need some energy to go through these things. Ahad ni pulak akan ada pertandingan jalan lasak untuk bebudak part 1 jugak, kami pun terlibat sama. But I love my job, as a Komander Kesatria Uitm and as a student of UiTM. UiTM dihatiku gitew.. 

Kami akan busy nak polish kasut, iron full u and macam2 lagi yang perlu. And bersedia untuk hitam. Aku yang dah sedia gelap sebab banyak join aktiviti ni akakn semakin gelap selepas ni. Aku malas nak pikir pasal nak jaga muka ni semua. 

So, wish me luck in anything I am doing. I will wish for u too. Thank you for reading!

1 comments:

Aniq Bukhary on Tuesday, March 18, 2014 said...

Sedap bedak sejuk tu.. Try la makan.. :D

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting