Pages

Wednesday, 4 June 2014

Random Post: Facebook, Facepalm @_@

Posted by Jade at 12:27
                                                          Assalamualaikum





Aku kalau nak kata selalu, tak lah jugak. Tapi semenjak cuti sem 2 bulan ni, hari-hari aku bukak fb. Aku suka fb aku, my facebook wall dipenuhi dengan artis k-pop,runningman, page lawak etc. Jadi taklah aku stress menghadap wall fb aku yang dipenuhi dengan status pelik pelik dari orang lain.

Nak dijadikan cerita, pagi tadi, aku bukak ar fb, saja nak belek-belek page Republic of Tawau. Ni yang aku jumpa.                                             

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Me : Facepalm @_@


Yang ini juga

-
-
-
-
-


Facepalm @_@ lagi


Dan yang ini



Kalau untuk student, 'di akhir bulan ' tu tukar jadik 'di akhir sem'.



Aku ingat nak tempek je gambar ni kat dalam satu post yang bertajuk " Wordless Wednesday". Tapi kedengaran agak cliche, dan aku tak suka benda cliche. Maka tajuk diatas aku ubah menjadi random post..hikhikhik.




note: dah lama aku tak buat random post, nak dekat setahun kan?















Happy reading and thank you!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting