Pages

Thursday, 5 June 2014

Random Post : I Need To Change It!

Posted by Jade at 08:00
                                                                 Assalamualaikum..




As you know from my previous entries, I've joined many segments, giveaways like thisthis and this. All this segment makes me to take a look on the other blog. I like blogwalking, but sometimes when I look at others blog, it'll make me feel yeah! a little bit upset..miahaha..ya know why?


Ok, dah takyah speaking lagi. Kau dah kenapa asal upset sikit je nak speaking. Bahaha.. Aku bukannya apa, aku suka tengok blog-blog comel omjaayyy anyonyonyonyong tak tahan sampai nak tukar blog dengan diorang! (baca dalam satu nafas).


Aku rasa blog akulah yang paling hudoh, bersepah, buruk, tak update dan buruk dan buruk hingga menyebabkan aku tak nak tengok blog aku sendiri lepas tengok blog blog korang yang comel comel belaka.


A special thank you to all who's had visited my blog, commented, followed and viewed. Anda memang comel seperti blog anda yang comel!


And, I think, I Need To Change It! Change my blog to be more cute like yours ~ ~ ~








Happy reading and thank you!



2 comments:

Aniq Bukhary on Saturday, June 07, 2014 said...

Ok ar nie dari pandangan lelaki macam saya nie. Bg saya blog nie ada kekuatan tersendiri dengan setiap entry tu membuatkan orang seronok baca.. :)

Asffa on Monday, June 09, 2014 said...

terima kasih sbb sudi bg pandangan dr orang yg lebih berpengalaman. such a valuable experience and knowledge..:)

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting