Pages

Monday, 21 July 2014

Lama tak update :(

Posted by Jade at 23:02
                                                                Assalamualaikum...






 Time ramadhan dah nak habis baru aku update belog kan. Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. Aku bukannya sengaja nak tinggalkan belog ni lama-lama. Kadang-kadang aku jenguk jugak, tapi takda mood nak update. Arhh! Tak usah kau banyak berdalih lagi, kalau dah pemalas tu, pemalas lah jugak! Hahaha..


Raya dah nak dekat ni, aku nak mintak maaf kalau banyak tersilap dan tersalah. Biasalah kalau menaip sesuka hati tak sedar ada hati yang tersakiti. Ceh..


Aku sebenarnya ingat nak buat sambungan untuk previous entri. Tapi, nanti dulu lah. Sekarang pun aku tengah menaip lelaju seperti Turbo. Eh eh..bukan Turbo group Jong Kook k..


Ok. I hope that I'll update new entry as soon as possible!




#prayforMH370
#prayforGaza
#prayforMH17
#prayforSABAH





Happy reading and thank you!!

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting