Pages

Friday, 29 August 2014

Random Post: I'm Sorry

Posted by Jade at 01:23 2 comments
                                                                  Assalamualaikum....




I was joining a few segments but not fully participate with it. So, I want to say sorry. Sorry if I didn't visit your blog or not following you. Would you accept my apology?
I was busy packaging my things, busy to study for the midterm examination (please pray for my success). I do visit your blog but didn't manage to leave any trace yet. I'll try next time.


I'll fly to my beloved "Land Below The Wind" this 10.40am. I pray for a safe journey. Please pray for me too. :)


Banyakkan berdoa, sesungguhnya doa itu senjata orang mukmin.

















Happy reading and thank you!








        How often do you get hotel promos like these? Don’t wait, start packing your bags now!

Monday, 25 August 2014

Segmen: Blogwalking Bulan Kemerdekaan

Posted by Jade at 02:13 7 comments
                                                                Assalamualaikum...





And the last segment for today....



Click on the banner!










Happy reading and thank you!

Segmen Blogwalking Merdeka Bersama AyuInsyirah

Posted by Jade at 02:06 10 comments
                                                                   Assalamualaikum...





Let's join another segment. 




Click on the banner








p/s: teehee...dah lama tak join segmen. I'm craving for it!



Happy reading and thank you!

Segmen: Tingkatkan Trafik Blog Anda

Posted by Jade at 01:57 11 comments
                                                             Assalamualaikum...



Jom ramai-ramai meriahkan segmen ni.! :)




Click on the banner!










Happy reading and thank you!

Saturday, 23 August 2014

Random Post: Because I am Number 6..

Posted by Jade at 10:41 0 comments
                                                             Assalamualaikum...







Just a random post. 
Sejak akhir-akhir ni, aku rasa macam kurang berkeinginan untuk menaip. Sakit bahu sebab latihan menyelamat..kekeke. Tak apa, sebab next week cuti mid sem, aku balik Sabah! Yeah! Aku dah tak sabar ni..:) Pray for my safe journey and safe flight. Amin.










Happy reading and thank you!

Friday, 8 August 2014

New place, course, friends and etc...

Posted by Jade at 19:34 0 comments
                                                       Assalamualaikum...




Err...cemane aku nak start nih Tetiba writer's block pulak..ngahaha. Namun begitu, aku harus gagahkan jari jemari ini untuk menaip kerana dah lama tak update. I'm quite busy nowadays.. wuwuwuw. 
Sebelum tu, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Gambar raya tak ada, aku tak raya tahun ni.Gambar jamuan raya hari tu ada la.



Aku sebenarnya bukan student UiTM lagi, sedih nak mengaku namun itulah hakikat. UiTM tetap dihatiku k. Hehehe..kau dah kenapakan, nak jiwang jiwang bagai. Tampar kang! Aku dah quit UiTM dan sekarang ni sudah rasmi menjadi warga Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Johor Bahru yer kawan-kawan. Yer, JOHOR BAHRU. Aku tak pernah sampai sini, weh! First time!!


Semuanya bermula apabila kakak aku apply latihan separa perubatan spa tahun 2012. Time tu aku belum masuk UiTM lagi, aku menjadi penganggur terhormat selama 1 tahun. Aku pegi interview pada bulan October, but I failed my first interview. Hikhik..then, on 2013, ada panggilan interview untuk latihan yang sama, but time tu, aku tengah final exam kat UiTM, paper math kot.


Dan, pada 21 april 2014, aku pegi interview sekali lagi untuk latihan separa perubatan. And now, here I am. Alhamdulillah, I managed to get this course, but it is not my first choice's course. I didn't know anything about this course, and didn't know that this job is actually exists. But now, I start to fall in love with it.


Orang tua-tua kata, tak baik taip entri panjang-panjang. So, next time aku ceghita lagi.



Mata kuyu memang asli. Sila abaikan.






Salam sayang dari saya..eh, macam geli pulak.

Happy reading and thank you!!




Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting