Pages

Saturday, 27 September 2014

#2 Liebster Award by Syahirah Valiant

Posted by Jade at 15:50

Assalamualaikum



My second Liebster Award tagged by Syahirah Valiant.










So, here's the questions:



1. Pada usia berapakah anda merasakan sesuatu yang perlu anda lakukan adalah satu tanggungjawab untuk anda ?


Emm...pada umur 20an mungkin? Saya pun tak pasti. hehehe..:p




2. Pandangan tentang blog saya.


Blog awak sangat cute!! Saya suka blogskin awak. Ada element Korea disituSaya nak jugak!. Soft, girlish and cute.





3. Lagu favourite anda.


Basically, my favorite song is English song and K-Pop. But the most favorite among the favorites are Blue by Big Bang, Xoxo by EXO and 21 Guns by Greenday. (Dalam playlist di atas adalah antara lagu-lagu favourite saya!)




4. Pernahkah anda merasakan sesuatu yang anda lakukan adalah perkara yang sia-sia ?

Bila saya tak study dalam sehari. Langsung tak tengok buku. Hidup seperti sia-sia tanpa study.




5. Sejak bila start berblogging ?

I started blogging when I was 18.  On December 31, 2012.






6. Boleh anda lawat blog saya setiap hari ?

Setiap kali saya bukak blog, saya akan lawat blog Ira sebab Ira ada dalam bloglist saya. (I hope you'll do the same thing) Saya tak bukak blog setiap hari sebab schedule saya padat. :(


7. Apakah perasaan anda apabila mengetahui pasangan anda telah curang/ ada orang lain ?

Saya tak dapat jawab sebab saya tak tahu. hehe.. Tapi kalau dari sudut psikologi, mengikut Sigmund Freud, manusia akan menggunakan mekanisma bela diri untuk menyelesaikan sesuatu masalah. Boleh tak saya jawab macam ni? hehehe



8. Tarikh lahir anda ?

I was born on the seventh day of the fourth month in the fourth years of early 90'.




9. Describe about me.

You are cute & kind. So, nice to know you!





10. Apakah perasaan anda ketika ini ?

Seriously, I'm so hungry now. 




11. Apakah kenangan manis yang anda tidak dapat lupakan ?


My early 10 years of my life. mungkin masa tu la. I didn't have many sweet memories. 





Ok, dah habis menjawab kesemua 11 soalan. Kalau sudi sila jawab soalan from me di entri ini.











Happy reading and thank you!

xoxo








[GALERI] 13 Kafe Halal Sekitar Kuala Lumpur Yang Perlu Anda Cuba

4 comments:

hidayu ayumie on Saturday, September 27, 2014 said...

jwpn soalan ke 7 tu..
psiko betul

Asffa on Saturday, September 27, 2014 said...

belajar psikologi kena pandai psiko org..haha..lol!

Yun Sing on Sunday, September 28, 2014 said...

K-poper ke? :p Aik.. boleh terbelit lidah baca tarikh lahir =,=

Asffa on Sunday, September 28, 2014 said...

Yun Sing>> yes, I am K-poper!! kna bg challenge sikit utk bca birthday..hehe

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting