Pages

Friday, 19 September 2014

Liebster Award By Siti.Yang.Menaip

Posted by Jade at 22:05
                                                                  Assalamualaikum...







Hello uolss...! Baru kejap tadi iolss bukak blog Siti.Yang.Menaip. Iolls baca entri siti pasal liebster award dan secara automatik tertag pulak..haha.. Kebetulan iolls nak update blog tapi kekeringan idea pulak so iolls pun merajinkan diri nak buat Liebster Award ni. ngehehe..













And these are the questions..


Jujur punya opinion tentang blog aku ini?

Your blog is sooooo green! and cute. macam mana nak buat blog cute2 macam tu ek?




Korang suka tak blog aku ?

Suka 


Kenape ?

Sebab kemasada entry pasal travelling. I love to travel!



Benda yang perlu ada dalam bag korang sebelum nak keluar rumah ?

Purse, drinking water (I didn't drink any soft drinks, carbonated drinks, etc.), bag, handkerchief and phone.



Negara idaman korang untuk travel ?

UK, Korea and all 4 season countries! I want to travel around the world!


Pengalaman travel paling best dalam hidup ? 

When it is the first time I ride the airplane. I got excited every time I fly!



Habit tidur korang ? 

I can sleep whenever I want. And my pillow "busuk" is a MUST! Saya suka tidur dengan banyak bantal.



Fast food favourite korang ?

Mmm...not sure. Tak minat sangat dengan fast food. Maybe KFC.




Favourite KPOP idol ? 

Absolutely EXO. Tak lupa juga kepada CN BLUE, BIG BANG, BEAST, FT ISLAND, Kang Seung Yoon, Running Man members, Yo Seung Ho, Park Shin Hye, Jang Keun Seuk, Song Hye Kyo, SS501, dan banyak lagi. Tak ingat pulak buat masa ni. ngahaha..



Handphone korang sekarang ?


I hope it was an iPhone 6.




Cita cita / Impian / Keinginan ?

Most importantly is to be HEALTHY forever.

To become a successful and great person. Have all the moral values, kindness, intelligent, beautiful, talented and all positive things.

To become the best OT (Occupational Therapy).

To ensure that my family has everything they need and stay healthy.

To travel around the world with my family.

To have a blessing life and longer life.



Ok. Dah habis answering all the questions. Berpeluh jugak ketiak bila menjawab soalan ni. ngahahaha..sila abaikan..sebenarnya bilik aku yang panas ni.



Now, it's my turn.


Here are the questions.


  • Macam mana anda boleh terjumpa dengan blog ni?
  • Your first impression about my blog?
  • What's the most important in your life?
  • Kenangan paling best semasa kecil?
  • Kenapa anda berblogging?
  • What do you do when you stress?
  • What is your eating habit?
  • What is your favourite number and colour? Why?
  • Suka main game tak? Game apa?
  • Your favourite cartoon, anime, movie?
  • Cita-cita/ keinginan/ hasrat yang belum tercapai? 






Ok. Tu je. 11 questions. Sorry campur2 bahasa. Saya tag semua orang yang tengah baca blog ni (kalau ada :(...wuwuwu) Kalau sudi jawab, sila backlink kan entry anda ke entry ini k. I nak baca dan blogwalking sekali.






Happy reading and thank you!



xoxo



9 comments:

mama 3farhanah on Friday, September 19, 2014 said...

Kihkihkih...bantal busuk saya dah turun ke baby plak.

Asffa on Friday, September 19, 2014 said...

haha..ada jugak bantal busuk ye..hehe

❤Kamsiah❤ on Saturday, September 20, 2014 said...

datang dari segmen Saya Sayang Blog Saya..menambah jumlah follower kat sini...salam kenal tuan rumah

Asffa on Saturday, September 20, 2014 said...

thank you...:)

iydaRyanT on Tuesday, September 23, 2014 said...

hai sister...
yah i know y the phone is always being the last.. n all of ur pillow is busuk what hahaha.. jgn ban saya :p awk comel+++

Asffa on Wednesday, September 24, 2014 said...

kuyakkk...

anajingga on Wednesday, September 24, 2014 said...

seronok bersegmen ni kan..was here.. :)

Asffa on Wednesday, September 24, 2014 said...

anajingga~~memg best. thanks sudi singgah.

CT Humairah on Sunday, October 05, 2014 said...

wooow wooo bagus rajin awak menjawab :D
woh about my cute blog design.. you can ask this girl
Aina Akmal - http://nurainahanis.blogspot.com/ she helped me out :D
but ur blog dah already nice dah hihi..

i love KPOP too and CT suka beast ^^ exo suka lah jugak but more to cube artists hihihiks.. yeay ada geng. majoriti tak suka kpop kekeke..

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting