Pages

Friday, 19 September 2014

Segmen: Saya Sayang Blog Saya by Ayu Insyirah

Posted by Jade at 16:38
                                                             Assalamualaikum...



Hari ni saya join segmen yang dianjurkan oleh Ayu Insyirah.




Klik banner



jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 30/9/2014....hehehe....jam 10 malam 








Happy reading and thank you!


xoxo







                   Hundreds of Malaysians are posing with their #RM10Smile. What's going on?














16 comments:

mama 3farhanah on Friday, September 19, 2014 said...

Selamat bersegmen. Dari segmen yang sama.

Fhatin Amelia on Tuesday, September 23, 2014 said...

selamat bersegmen :)

Asffa on Tuesday, September 23, 2014 said...

thank you! :)

AyuInsYiraH on Tuesday, September 23, 2014 said...

terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

hidayu ayumie on Wednesday, September 24, 2014 said...

salam perkenalan
gud luck and selamat bersegmen
done follow sini
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Asffa on Wednesday, September 24, 2014 said...

Thanks hidayu. :). You're welcome ayu!

MissNadia on Thursday, September 25, 2014 said...

salam singgah dari segmen yang sama:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

join segmen bloglist N juga:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-kapas-putih-october-bloglist.html

siti zawiah on Sunday, September 28, 2014 said...

singgah sini..

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Azraa Lyana on Sunday, September 28, 2014 said...

singgah sini
http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Hikayat Seorang Budak on Monday, September 29, 2014 said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) segmen: saya sayang blog saya

Yun Sing on Wednesday, October 01, 2014 said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Asffa on Wednesday, October 01, 2014 said...

Terima kasih sudi singgah...:D

FuZaiNi@$imPle@LiFe on Thursday, October 02, 2014 said...

dari segmen yang sama...... jemput melawat ke blog saya yer... http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman on Saturday, October 11, 2014 said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Asffa on Saturday, October 11, 2014 said...

Thanks fuzaini and Hani. :)

fadhil eda on Friday, December 12, 2014 said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting