Pages

Saturday, 15 November 2014

Segmen Blogwalking by Flawless Sakura

Posted by Jade at 13:21 9 comments
Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.


 Follow blog sakura :)

 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad






Happy reading and thank you!




Wednesday, 12 November 2014

Segmen: Blogwalking by Syahirah Valiant

Posted by Jade at 19:30 17 comments
                                                          Assalamualaikum...








Hello beauties, how are you? Yeah..kemunculan aku kali ni untuk memberitahu beauties sekalian pasal Segmen: Blogwalking by Syahirah Valiant. Ira kata, this is the first blogwalking segment yang dia buat. So, jom kita join ramai-ramai. Syarat dia pun tak susah. :)


Sila klik banner comel ni.







p/s: Sambil-sambil tu, bolehlah bantu tuan blog klik link iniini, dan ini






Happy reading and thank you!



xoxo

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting