Pages

Tuesday, 9 December 2014

Random Post: Hectic Weeks Finally Comes to An End

Posted by Jade at 11:59
                                                           Assalamualaikum...





Hai beauties!


Dah lama aku tak menulis. Previous entries kebanyakannya pasal segmen. Hikhik..  Aku pun sebenarnya tak tau nak cerita pasal apa. That's why aku join segment. Ada jugakla benefit.

Dan post ni pun sebenarnya dah beberapa kali masuk draft. wakakaka! Sorrylah korang aku tak dapat update blog baru baru ni. Lepas exam hari tu  mana ada rehat, terus pegi gotong royong kemas makmal, pegi team building kat mersing, pas tu gotong royong bersihkan kolej dan esoknya balik rumah. Lepas balik, aku pegi 1 week observation (pre-clinical) pulak kat hospital, lepastu aku sakit pulak. Sekarang ada baik sikit. :)

Sepanjang minggu-minggu yang sibuk tu sempat jugakla aku reply comment and publishkan comment kalian. Lepastu aku jenguk link yang korang tinggalkan kat comment. Tapi tak sempat update entry. I am verry sorry kepada sesiapa yang tak terbalas komen, tak terfollow blog, tak terbalas kunjungan, nanti aku recheck k. Ooohh, lagi satu, kalau comment kat chatbox tu, sila tinggalkan link sekali k. Ok, apa lagi nak tulis eyh? Lama tak menulis, tetiba jadi awkward ler pulakk..haha.


Ooohh yaa, thanks kepada yang sudi follow blog aku ni walaupun aku tak ada response tapi korang tetap follow jugak. Terbaik lah orang. Ada certain yang aku dah follow back, ada lagi yang belum. I'll check it later jugak k.


Sekian...

izinkan aku tepekkan muka aku yang dah sunburn ke dalam blog ni. hahaha...






Happy reading and thank you!



xoxo






                     6 Times We Used Social Media For The Greater Good Of Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting