Pages

Wednesday, 21 January 2015

Segmen : Happy Birthday Syahirah Valiant

Posted by Jade at 22:37
                                                    Assalamualaikum...





Hello. Aku suka la Syahirah Valiant ni. Selalu inivite aku bila dia ada buat apa2 segmen, contest etc. walaupon aku tak pernah menang bahahaaaaa. Kadang-kadang aku lupa jugak bila dia invite. Mintak maaf yeerrr..

Segmen kali ni sempena hari jadi Syahirah.



Nak join? Klik banner di atas!





Syarat Simple :

1. Follow blog Ira  *kalau tak nak pun takpe*

2. Klik SINI & SINI  *sampai habis loading tau*

3. Join GROUP Ira & like Fanpage  (ada dekat sidebar)  

4. Buat entri yang bertajuk " Segmen : Happy Birthday By Syahirah Valiant "

5. Tempekkan banner dalam entri korang dan backlinkkan.

6. Dalam entri korang tu, korang letak la kata-kata semangat atau apa2 je sempena birthday Ira. Ni untuk motivasi diri Ira sendiri. Kalau tak nak letak pun takpe. Tak paksa :)

7. Dah siap? Hantar link dekat komen je k :)

8. 10 orang blogger bertuah akan Ira masukkan dalam special bloglist Ira k.


Due Date : 05 January 2015 - 29 January 2015



" Happy birthday! Hope you'll enjoy your life, be happy, be positive, be a loving person and may God bless you and your family".







Happy reading and thank you!

xoxo


0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting