Pages

Sunday, 24 April 2016

I'm Back!

Posted by Jade at 18:58
                                                      Assalamualaikum



Hello!!! I'm back. It's been a long time since I updated my blog last year. Yes, LAST YEAR! Setiap kali update new entry mesti ckp aku dah lama tak update. Haha..

Bukannya apa, sejak kemunculan social media yang macam cendawan tumbuh lepas hujan ni, aku dah terlupa pasal blog ni. Emm..bukan terlupa la, tak ada masa nak update. hehe..

Sebenarnya, tak ada benda best nak cerita, tapi aku gigih nak update jugak. Yang aku perasan gambar gambar kat blog aku ni kebanyakannya dah hilang. Entah kenapa. 



Nah, aku nak payung sikit satu gambar aku. Mesti korang rindu kan? K k...gerak lu, ape ape roger. Kbai!








And not to forget, feel free to visit my IG @asffarinah okay! 







Happy reading and thank you!







                                                                     xoxo

0 comments:

Post a Comment

Be nice, be yourself. Rude people suck.

Categories

Anybody's Here???

Let's Shout Out Loud Here!

From Other Website

 

Blog of Memories. Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting